joi, 11 iunie 2015

Termostate controlate prin telecomanda

Stiati ca va puteti controla temperature din camera cu ajutorul telefonului mobil?

Controlul temperaturii ambientale prin intermediul termostatului poate fi mai avantajoasa prin folosirea unei telecomenzi speciale pentru acesta. Cat de placut ar fi sa poti fi in stare sa schimbi setarile termostatului din casa de pe ecranul unui computer, din orice alta locatie? Odata ce acest lucru este posibil, pasul urmator ar fi sa faci toate astea prin intermediul telefonului mobil. Cred ca fiecaruia dintre noi i s-a intamplat macar o data in viata sa plece intr-o excursie de cateva zile de-acasa si sa nu se intrebe daca nu a oprit caldura centralei sau nu a fixat termostatul pe o temperatura mai joasa.

Iar in loc sa gasesti o casa friguroase sau, dimpotriva, excesv incalzita in lipsa ta, setarea temperaturii potrivite de la distanta ar fi un lucru ideal.

Acum, odata cu aparitia pe piata a termostatelor cu control prin telecomanda, poti verifica temperatura din camera ta, practic din orice colt al lumii. Orice apel de pe telefon iti poate oferi accesul la panoul de comenzi al termostatului.
Instalarea este extrem de simpla, totul bazandu-se pe montarea unui termostat paralel, cu fir, care actioneaza ca un declansator pentru instalatia noastra de incalzire sau pentru alte obiecte electrocasnice din casa, precum aerul conditionat, spre exemplu. Acesta comunica datele unui monitor care este programat sa fie accesat de pe computer, smartphone sau manual, atunci cand te afli in casa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu