vineri, 8 mai 2015

Machiajul medical. Cand si cine il foloseste?

Daca sunteti predispusi la eruptii este de inteles ca ati putea dori sa ascundeti acneea cu machiaj, dar trebuie sa va asigurati ca acesta nu face problema mai grava. Acoperind pielea cu prea mult machiaj pentru a ascunde pete, cicatrici si semne intunecate putem irita, agrava acneea si declansa chiar si mai multe eruptii.

Daca acneea este grava sau frecventa, probabil ati consultat deja un medic dermatolog sau estetician pentru  a va oferi cea mai buna rutina de ingrijire a pielii, care sa trateze acneea si sa estompeze petele intunecate si cicatricile. Ar trebui sa consultati medicul dermatolog cu privire la posibilitatea de machiaj cu ingrediente anti-acnee care, ar putea fi, de asemenea, benefic pentru tine. Machiajul pentru pielea predispusa la acnee va contine ingrediente care sa ascunda petele, roseata, va controla uleiul si stralucirea, precum si ingrediente pentru a trata acneea existenta si pentru a preveni aparitia mai multor eruptii.
Unele fonduri de ten lichide contin acid salicilic, un ingredient frecvent utilizat in tratamentele antiacneice. Acidul salicilic este un beta-hidroxiacid care exfoliaza pielea, ajuta porii deschisi sa se inchida si indeparteaza roseata si inflamatiile, dar eficacitatea sa poate depinde, de asemenea de concentratie si alte ingrediente care sunt intr-un anumit produs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu