marți, 7 octombrie 2014

Ce purtam

O batista sau un pachetel de batiste de unica folosinta, un parfum, o oglinjoara, tigari, bricheta daca este fumatoare, o sacosa pentru eventuale cumparaturi, tampoane, o agenda, un pix sau doua, telefonul mobil sau telefoanele, cercei de schimb, etc. Ne oprim ca deja geanta e plina ochi. Astea, in mare.

Geanta insa contine si obiecte specifice cand vine vorba de profesie. O contabila, de exemplu, va avea in geanta si un mic calculator, hartii multe, facturi, pixuri multe, una sau doua agende, ce mai, chestii de contabil. Intelegeti deci la ce ma refer. Nu o sa vedeti aceste lucruri intr-o geanta a unei femei preocupata de intretinerea frumusetii ei. La genul acesta de femeie veti gasi in geanta multe cosmetice deoarece este mereu gata de a se aranja in orice moment.

Geanta unei femei este un mic dulapior pe care doamnele si domnisoarele il cara in fiecare zi pe umar. Exista insa si unele femei care-si folosesc geanta la cumparaturile din piata sau supermarket daca isi iau lucruri mai mici si putine. Ca sa nu mai taraie o sacosa dupa ele prefera sa le duca in geanta mare si incapatoare. Asa ca, la un moment dat, intr-o geanta sic poti gasi o paine, ceapa sau rosii. Un mod practic de a folosi geanta la intregul ei potential. Nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu