marți, 2 septembrie 2014

Cum faci fata unei despartiri

Indiferent ca esti cel parasit sau cel care paraseste, este intotdeauna dificil sa te recuperezi dupa o despartire, indiferent cat de greu incerci. Cu toate acestea, nu sunt motive sa te simti mizerabil si fara speranta.

A fi singur nu este asa de rau cum crezi si vei gasi cu siguranta adevarata dragoste pe drum. Acum insa trebui sa incetezi sa mai traiesti in vechea relatie, sa inveti cateva lectii de la ea si sa te muti din loc.

Fiind singur este, de fapt, momentul perfect pentru a iesi si pentru a-ti stabili obiectivele care sa-ti schimbe viata.

S-ar putea sa nu ma crezi, insa a uita de ex-ul este foarte usor. Stabileste-ti ca obiectiv stergerea sa din viata ta si asigura-te ca-l duci la indeplinire. Nu mai urmari ex-ul pe retelele de socializare, sterge-i numarul de telefon, precum si toate fotografiile. Oricum nu mai ai nevoie de ele.

Incepi o noua viata, viata fara acea persoana. Crede ca noua ta viata va fi mai buna si toate bucuriile nu fac altceva decat sa te astepte pe tine. Pastrarea unei atitudini pozitive dupa o despartire este un lucru greu, dar nu are niciun sens sa stai inchis in casa, gemand pentru viata ta mizerabila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu